Δήμος Αθηναίων: Αναστέλλονται για την επόμενη διετία οι νέες άδειες λειτουργίας κέντρων διασκέδασης στο Κολωνάκι
Η απόφαση εγκρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων, πλην ενός ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.
Την αναστολή έκδοσης νέων αδειών για τη λειτουργία κέντρων διασκέδασης στην περιοχή του Κολωνακίου για την επόμενη διετία, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.
Η αναστολή αφορά την περιοχή που περικλείεται από τους παρακάτω δρόμους: Σαρανταπήχου και Ισαυρων έως Δαφνομήλη, Δαφνομήλη και Σίνα έως Σόλωνος, Σόλωνος από Σίνα έως Κανάρη και Σέκερη, Βας.Σοφίας από Σέκερη έως Μαρασλή, Μαρασλή από Βασ. Σοφίας έως Ιωάννη-Διαμαντή Πατέρα, Ιωάννη Διαμαντή Πατέρα από Μαρασλή έως Γεωργίου Γενναδίου, Γεωργίου Γενναδίου από Ιωάννη Διαμαντή Πατέρα έως Σουηδίας, Σουηδίας από Γεωργίου Γενναδίου έως Ιατρίδου Κων/νου, Ιατρίδου Κων/νου από Σουηδίας έως Μελίνας Μερκούρη).
Νυχτερινά κέντρα θεωρούνται όσα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μουσική, ή να έχουν ζωντανή ορχήστρα χωρίς περιορισμό ωραρίου και εντάσεως έως 100 ντεσιμπέλ.
Η απόφαση εγκρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων, πλην ενός ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου

