Όσκαρ: Οι καυτές εμφανίσεις στο after party του Vanity Fair
Εντυπωσιακές παρουσίες μετά τη λαμπερή τελετή των Όσκαρ.
Αμέσως μετά τη λήξη των Όσκαρ, είχαν την τιμητική τους τα after party, με το Vanity Fair να συγκεντρώνει τους λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ.
Οι σταρ του Χόλιγουντ μετά τα Όσκαρ μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους. Οι παρουσίες τους αναμφίβολα εντυπωσιακές και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές.
Όσκαρ και σέξι εμφανίσεις για τα πάρτι
Η Ολίβια Γουάιλντ τράβηξε τα βλέμματα με ένα λευκό φόρεμα χωρίς ώμους, το οποίο αποκάλυπτε το μικρό μαύρο δερμάτινο μπραλέτ της.
Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο έδειξε σχεδόν κάθε λεπτομέρεια του σώματός της κάτω από το διάφανο δικτυωτό φόρεμά της.
Και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό ημιδιαφανές φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.
Ένα άκρως αποκαλυπτικό crop top επέλεξε η 44χρονη πρωταγωνίστρια του Avatar, Ζόε Σαλντάνα. Το συνδύασε με μια κομψή ψηλόμεση φούστα, πετυχαίνοντας ένα άκρως αισθησιακό τελικό αποτέλεσμα.
Από τις πιο σέξι εμφανίσεις της βραδιάς ήταν και η πρωταγωνίστρια του Euphoria Χάντερ Σέιφερ. Έβαλε απλά ένα φτερό στο στήθος της. Το εντυπωσιακό μοντέλο πρόσθεσε μια μεταξωτή slip φούστα και ολοκλήρωσε το σύνολό της.
Σούπερ σέξι εμφάνιση έκανε και η τραγουδίστρια Ciara. Το διχτυωτό φόρεμά της είχε βαθύ ντεκολτέ και άφηνε ακάλυπτα τα εσώρουχά της.
Η Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς ήταν μια άλλη σταρ που επέλεξε τη σέξι τάση, δίνοντας τη ψευδαίσθηση ότι ήταν γυμνή. Στην πραγματικότητα φορούσε ένα κορμάκι κάτω από το λαμπερό Gucci φόρεμά της.
Απίστευτα εντυπωσιακές και οι εμφανίσεις της Ναόμι Κάμπελ και της Σάλμα Χάγιεκ που κατάφεραν να κάνουν τα φλας να αστράψουν, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την επιλογή τους.
- «Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για το Ισραήλ»: Βετεράνος των ΗΠΑ απομακρύνθηκε με τη βία από ακρόαση της Γερουσίας
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 34χρονος με πιστόλι και 14 φυσίγγια
- Λέρος: «Με χτυπούσε κάθε μέρα, μου είχε τρυπήσει την παλάμη με κατσαβίδι» – Τι δήλωσε ο 18χρονος πατροκτόνος
- Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή – «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- ΣτΕ για υποκλοπές: Ζητεί τον φάκελο παρακολούθησης Κουκάκη από την ΕΥΠ – Τι λέει για την περίπτωση «καταστροφής» του




