Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague
Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά τις νίκες των δύο Δικεφάλων. Χαμός στην κορυφή μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο κόντρα στον Ιωνικό στην Τούμπα, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά της Superleague και πλέον απομένει μόνο η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα για να κλείσει και η 25η αγωνιστική.
Ο Δικέφαλος του βορρά έκανε πάρτι απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα η ΑΕΚ πέρασε από το Γεντί Κουλέ με νίκη, αφού επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0.
Πλέον, με αυτή τη νίκη επί των Κρητικών η Ένωση «πάτησε» κορυφή στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 56 βαθμούς έχοντας 24 ματς, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που δεν έγινε ποτέ λόγω της.. μεζούρας και ορίστηκε μεσοβδόμαδα, ενώ έχει φυσικά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακός την άλλη βδομάδα στην «Opap Arena».
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Σάββατο (4/3)
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Κυριακή (5/3)
16:00 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 6-0
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1
17:30 Λαμία-Άρης 2-1
19:30 ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3
20:30 ΠΑΟΚ-Ιωνικός 5-0
Δευτέρα (6/3)
19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
Αναλυτικά η βαθμολογία της Superleague:
Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική:
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της Β’ ομάδας
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
