Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρς επιθετικό φάουλ στο 2-0 της ΑΕΚ (vids)

Μαρς επιθετικό φάουλ στο 2-0 της ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ έκανε το 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ με επιθετικό φάουλ του Βίντα στον Διαμαντή, ενώ το γκολ του Γκατσίνοβιτς μέτρησε κανονικά, αλλά εκείνο του Βρουσάι στο Καραϊσκάκη όχι…

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν για ακόμη μια φορά, αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έκανε το 2-0 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Άμραμπατ, όμως πριν φτάσει η μπάλα στον εξτρέμ των κιτρινόμαυρων έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ντομαγκόι Βίντα στον Διαμαντή.

Ο ρέφερι του ματς, Διαμαντόπουλος, αλλά και ο Φωτιάς που είναι στο VAR έκλεισαν τα μάτια στην καθαρή παράβαση του Κροάτη στόπερ και μέτρησαν κανονικά το γκολ, «καθαρίζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ, χάρη σε τέρμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σε μία φάση παρόμοια με εκείνη που συνέβη στο Καραϊσκάκη πριν από μία βδομάδα περίπου στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Στο 62ο λεπτό του ματς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης βγήκε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Μάνταλου, ο Τσούμπερ που ήταν σε θέση οφσάιντ κινήθηκε προς την μπάλα, όμως μόλις αντιλήφθηκε πως είναι εκτεθειμένος σταμάτησε και άφησε τον Γκατσίνοβιτς να βγει απέναντι στον Μανδά και να πλασάρει για το 3-0.

Μια βδομάδα νωρίτερα και ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη και το ντέρμπι «αιωνίων» ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ λίγο πριν το φινάλε με τον Βρουσάι, όμως ο Πινέιρο με τη βοήθεια του VAR αποφάσισαν να μην μετρήσουν το γκολ για συμμετοχή στη φάση του Ελ Αραμπί, σε μια φάση που «αλλοιώνει» το τελικό αποτέλεσμα και «τινάζει» ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον… αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντόπουλος «ξεπάγωσε» μετά από 40 μέρες για να τον στείλουν στο Ηράκλειο.

Το 2-0 και το επιθετικό φάουλ του Βίντα

Δείτε το γκολ του Γκατσίνοβιτς: 






Δείτε το γκολ του Βρουσάι που ακυρώθηκε στο 6:15: 

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024