Ολυμπιακός: Τρέλα και στο Μιλάνο – Με 600 φιλάθλους κόντρα στην Αρμάνι
Τη συμπαράσταση 600 φίλων του θα έχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (03/03), για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, την Παρασκευή (03/03) για την 26η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση στους οκτώ αγώνες.
Το παρών σε αυτήν την προσπάθεια, θα δώσουν για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών και περίπου 600 φίλαθλοι της ομάδας που κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στο «Mediolanum Forum».
Η «τρέλα» των φίλων του Ολυμπιακού είναι εμφανής τη φετινή σεζόν, με τα συνεχόμενα sold out στο ΣΕΦ να αποδεικνύουν τη σύνδεση του κόσμου με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Θυμίζουμε πως το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Φάληρο, με την Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα, είναι ήδη sold out (θα είναι το πέμπτο διαδοχικό) ενώ προς τα εκεί οδεύει και ο αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου.
- Σε ποια θέση στην κατάταξη του τένις βρίσκεται η Σάκκαρη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σβίατεκ
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
