Από κάδο απορριμμάτων προκλήθηκε η φωτιά στο Δημοτικό σχολείο Καλάμου
Κλειστό έμεινε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2023, το δημοτικό σχολείο Καλάμου, λόγω αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε πυρκαγιά.
Από άγνωστη αιτία ξέσπασε πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και μεταφέρθηκε στο χώρο των ηλεκτρολογικών υποδομών του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ωρωπού. Άμεση πάντως ήταν η επέμβαση του Κλιμακίου της Π.Υ. Καλάμου που έσβησε τη φωτιά.
Ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κλιμακοστάσιο και στον υποσταθμό ρεύματος του Σχολείου. Συνεργείο του Δήμου Ωρωπού εργάζεται για να αποκαταστήσει τις ζημίες.
Για προληπτικούς λόγους με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού το Δημοτικό Σχολείο Καλάμου έμεινε κλειστό σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που έπληξε το σχολείο.
Πηγή φωτογραφίας: facebook Δήμου Ωρωπού
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones προκαλεί ζημιές σε διαμερίσματα και πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
