Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην εντατική
Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή, με την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του.
Στην εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για πέμτπη ημέρα. Ο παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην ΜΕΘ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Σήμερα Δευτέρα 27/, οι θεράποντες γιατροί του επρόκειτο να προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν.
Η απόφαση των γιατρών
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, τελικά αύριο 28/2 θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.
Ο γιος και η σύντροφος στο πλευρό του παρουσιαστή
Φυσικά από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, ο οποίος βέβαια μαζί με την κα. Μαστραγγελή δεν μπορούν να τον δουν μέσα στην ΜΕΘ.
- Κορόνα: «Παλεύουμε με τον Μπενίτεθ να κάνουμε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό – Στόχος το Κύπελλο και το Champions League»
- Oι Green Day καλούν τους πράκτορες της ICE να παραιτηθούν «απ’ αυτή τη γ@μ@@@νη δουλειά» – Οι μπηχτές για τα αρχεία Έπσταϊν
- Mεγάλες προσδοκίες για εμβόλιο ενάντια στον προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα λέει ο διευθυντής του Ογκολογικού του Αγίου Σάββα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (8/2): Πού θα δείτε τα ντέρμπι της Super League και τα ματς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στο μπασκετ
- Η γάτα χασμουριέται – Είναι ένδειξη μόνο ότι νυστάζει ή δείχνει και κάτι άλλο;
- Όταν ο Έπσταϊν κυνηγούσε τη μακροζωία: Χρηματοδότηση ερευνών και καινοτόμες γενετικές εξετάσεις

