Ιταλία: 40 νεκροί μετανάστες, ανάμεσά τους και παιδιά σε ναυάγιο
Εχουν διασωθεί 50 άτομα
Νέα τραγωδία στην Ιταλία. Τουλάχιστον 40 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε παραλία στη νότια Ιταλία ύστερα από ναυάγιο, σκάφους.
Οπως μεταδίδουν τα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία το ναυάγιο σημειώθηκε ανοικτά των ανατολικών ακτών της Καλαβρίας.
Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, στην νέα αυτή τραγωδία των «απελπισμένων της θάλασσας», κοντά στην πόλη του Κρότωνα, έχασαν την ζωή τους πολλά ανήλικα, και ένα νεογέννητο παιδί.
Οι πρώτες βοήθειες σε μετανάστες και πρόσφυγες (με καταγωγή, κυρίως, από Ιράν, Πακιστάν και Αφγανιστάν) παρασχέθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία, η οποία διέσωσε πενήντα ανθρώπους.
Τα ταχύπλοά της συνεχίζουν τις έρευνες, σε αναζήτηση τυχόν επιζώντων, ενώ στους διασωθέντες παρέχεται ιατρική φροντίδα από τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό.
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;

