Καστοριά: Η στιγμή που βγάζουν «σηκωτό» τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου λόγω κατάσχεσης
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην Καστοριά μετά την κατάσχεση ξενοδοχείου το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.
Εικόνες σοκ από την Καστοριά όπου ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας αρνήθηκε να εγκαταλείψει την περιουσία του η οποία βγήκε στο σφυρί από ξένα funds.
Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν τραγικές με τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω τον ιδιοκτήτη. Το σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως το Focus FM.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το primenews.press, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν.
Παράλληλα με αυτούς όμως, συγκεντρώθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί.
Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν με τη βία τον ιδιοκτήτη, όπου του πέρασαν χειροπέδες, προκαλώντας οργή.
Δεν δίστασαν μάλιστα παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες και τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».
Δραματικές και οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς του ιδιοκτήτη να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους.
Δείτε το βίντεο από το focusfm.gr
- Καλά Χριστούγεννα στις κυρίες, τους κυρίους και τους Αγιοβασίληδες του μόχθου
- Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ιδρύει δήμος της Κρήτης
- Πότε έμαθε ο άνθρωπος να ανάβει φωτιά; Τουλάχιστον 400.000 χρόνια πριν τον Προμηθέα
- Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έκλεισε ο Ροντινέι: Ο «πολεμιστής» που αγαπήθηκε όσο λίγοι
- Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις ΗΠΑ – Λίστα με εχθρούς του έθνους καταρτίζει το FBI
- Γιατί ένας δισεκατομμυριούχος CEO πιστεύει πως η Gen Z σκέφτεται ήδη την συνταξιοδότηση;





