Ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ.Καραϊσκάκης» (25/2, 20:30).
Τον άνθρωπο που θα αναλάβει να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έκανε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) η ΚΕΔ.
Αυτός θα είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης του συνδέσμου Αθηνών, στο VAR ο επίσης Πορτογάλος, Φάμπιο Μέλο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεζούς και Λουσιάνο Μάια.
Τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει έναν αγώνα ομίλων Champions League, τρεις για τους ομίλους του Europa League, καθώς και 13 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
- LIVE: Γιουβέντους – Πίζα
- Επιβλητικός Άρης Betsson με το Μαρούσι Betsson (102-76) – Επιστροφή από το -11 το Περιστέρι Betsson (82-74)
- Βίντεο από Nτουμπάι: Θραύσματα πυραύλου έπεσε σε ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Φωτιά στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου στην Πάτρα
- Ντουμπάι: Καπνός σε πολυώροφο κτίριο στη μαρίνα – Αναφορές για εκρήξεις