Νέα Ιωνία: Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια ο ιδιόκτητης της καφετέριας
Το παιδί είχε πέσει θύμα ληστείας λίγες ώρες νωρίτερα στην περιοχή των Κάτω Πατησίων με τους δράστες να τον τραυματίζουν σοβαρά με μαχαίρι
Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε τη Δευτέρα στα Κάτω Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό, φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην οποία έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία με πυροβολισμούς και τον θάνατο ενός 37χρονου υδραυλικού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής όπου συνέβη το αιματηρό επεισόδιο έχει έναν 16χρονο γιο.
Το παιδί είχε πέσει θύμα ληστείας λίγες ώρες νωρίτερα στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.
Η επίθεση με μαχαίρι
Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με έναν φίλο του ο 16χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από μία ομάδα ατόμων.
Η συμμορία υπό την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στον μηρό, στην πλάτη και στον θώρακα.
Αιμόφυρτος ο 16χρονος κατάφερε να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.
Τα δύο περιστατικά δε φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, με τις Αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
- Βολιβία: Ουρουγουανός βαρόνος ναρκωτικών, από τους πλέον καταζητούμενους, εκδίδεται στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Σύντομα» τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ θα συνοδεύουν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ «εξάλειψαν» κάθε στρατιωτική στόχο στο στρατηγικό νησί Χαργκ, λέει ο Τραμπ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Εκτελέσεις στην Κρήτη
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά


