Θρήνος στον Έβρο: Ακυρώθηκε το καρναβάλι Τυχερού μετά τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς
Η Βίκυ ήταν η ψυχή του καρναβαλιού και ο θάνατός της έχει συγκλονίσει φίλους και γνωστούς που συνεργάζονταν μαζί της για την διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στο πένθος έχει βυθιστεί το Τυχερό Έβρου μετά τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό με ένα μαχαίρι στο στήθος.
Η Βίκυ ήταν η ψυχή του καρναβαλιού και έχει συγκλονίσει φίλους και γνωστούς που συνεργάζονταν μαζί της για την διοργάνωση της εκδήλωσης.
Λόγω της αναπάντεχη απώλειας οι διωργανωτές ανακοίνωσαν ότι το καρναβάλι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη Βίκυ και ανακοίνωσαν την ακύρωσή του.
Με ανάρτηση στο facebook αναφέρουν τα εξής:
«Η σημερινή τραγική και αναπάντεχη απώλεια της Βίκυς, μας συγκλόνισε όλους.
Κάνεις ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γεμάτη όρεξη, η γεμάτη ζωντάνια η ψυχή του καρναβαλιού μας κάθε χρόνο , δεν θα είναι φέτος εδώ…… να πει , πάμε παιδιά !!!
Με μεγαλο σεβασμό στην μνήμη της Βίκυς ανακοινώνουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού Καρναβαλιού στο Τυχερό.
Βίκυ θα σε θυμόμαστε πάντα και σίγουρα θα συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τις ιδέες σου από εκεί ψηλά.
Καλό παράδεισο να έχεις».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του




