Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 40χρονου για το βιασμό της πρώην συντρόφο του
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο μετά την καταγγελία της νεαρής κοπέλας και θα τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.
Στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία 20χρονης για βιασμό.
Όπως ανέφερε η νεαρή κοπέλα, ο 40χρονος πρώην σύντροφός της τη βιάσε με τη χρήση σωματικής βίας μέσα στο διαμέρισμά του.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:
Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης και δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-02-2023) στους Αμπελόκηπους, 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.
Προηγήθηκε καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, πρώην συντρόφου του ανωτέρω, σύμφωνα με την οποία, εντός διαμερίσματος, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, παρά τη θέλησή της, με τη χρήση σωματικής βίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Όλα με μέτρο: Πως να απολαμβάνεις το φαγητό χωρίς να το παρακάνεις
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές την Παρασκευή
- Μυστικά, γκρίζες ζώνες και παράδοξα του μειωμένου 30% ΦΠΑ
- Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Απορρίφθηκε το αίτημα για νέα δίκη, παραμένει ανοιχτή η κατηγορία βιασμού
- Σηκώνεσαι κι ακόμα είναι σκοτάδι; Πως θα κάνεις το πρωινό ξύπνημα πιο εύκολο
- Θεαματικά λάθη ιατρικής συμβουλής από πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης





