
The Voice: «Κατέρρευσε» η Έλενα Παπαρίζου – «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό»
Δείτε το βίντεο...
Τα τελευταία Battles περιλάμβανε το αποψινό επεισόδιο του The Voice.
Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, οι coaches κλήθηκαν να προχωρήσουν σε δύσκολες αποφάσεις καθώς θα έπρεπε να αποφασίζουν πως θα συνεχίσουνε με την… μισή τους ομάδα στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου!
Έτσι, κάποια στιγμή στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν η Θεοδώρα Μουρατίδου από την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Θεοδωρίδου από την Αθήνα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.
Ερμηνεύοντας μια μεγάλη επιτυχία της Whitney Hiouston, οι δυο νεαρές διαγωνιζόμενες κατάφεραν να συγκινήσουν την ποπ σταρ και να την φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
«Είναι πάρα πολύ συγκινητικό»
«Σε βλέπω λίγο συγκινημένη, Έλενα» πρόσεξε, αμέσως, ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου, Γιώργος Λιανός.
«Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας» απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.
«Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το «είπες» το τραγούδι, Ελένη» κατέληξε, στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου δίνοντας έτσι στη Θεοδώρα Μουρατίδου το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice.
Δείτε το βίντεο
- Κίεβο: Νέα ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους μετά το μαζικό σφυροκόπημα
- Γιατί οι «δύσκολοι» σκύλοι δεν είναι αυτό που νομίζουμε – Ο μύθος της φυλής
- Μήπως το chatbot AI σας χειραγωγεί και διαμορφώνει έμμεσα τις απόψεις σας;
- NBA: Οι Καβαλίερς έκαναν το 3-2 μέσα στο Ντιτρόιτ και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς της Ανατολής (vid)
- Νίκος Οικονομόπουλος: Απολαμβάνει χαλαρές διακοπές στην Μύκονο
- Πόσο δίκαιες είναι οι Πανελλαδικές; Γιατί η Ελλάδα «διψά» για γιατρούς και δικηγόρους; – Τι λέει σύμβουλος σταδιοδρομίας



