Σεισμός στην Τουρκία: «Η θεία μου ήταν εγκλωβισμένη – Λιποθύμησε 5 φορές και έτρωγε πέτρες»
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών τους μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.
Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Ελίφ Ναρίν για τους συγγενείς και τους φίλους της που είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός στην Τουρκία.
Η Ελίφ ανέφερε πως ο σεισμός ισοπέδωσε την Αντιόχεια και την εξαφάνισε, ενώ πολλοί είναι οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα.
«Δυστυχώς η Αντιόχεια εξαφανίστηκε εντελώς. Συγγενείς και φίλοι είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, λιποθυμούν και τρώνε πέτρες. Η θεία μου ενώ ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια λιποθύμησε πέντε φορές από τον πόνο και έτρωγε πέτρες. Ο ξάδελφος μου με τη σύζυγο του είναι ακόμη κάτω από τα συντρίμμια», είπε.
«Ευχαριστώ στους Έλληνες διασώστες»
Η ίδια βοηθάει μέσω εθελοντικής δράσης, προσφέροντας φαγητό και ρούχα σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.
»Μου έχει κάνει εντύπωση το ότι δεν παίρνουν περισσότερο από όσο έχουν ανάγκη. Όσο πεινασμένοι και αν είναι μου λένε να τους δώσω λίγο και να δώσω και σε άλλους που έχουν ανάγκη. Πάντα λένε ευχαριστώ», δήλωσε.
Τέλος, η Ελίφ θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Ελλάδα και τους διασώστες που δίνουν μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων.
«Ευχαριστώ την Ελλάδα που μας βοήθησε. Ήταν μία κίνηση ενσυναισθησης και πολύ συγκινητική για εμάς», είπε.
- Σούπερ μάρκετ: Σε ποια προϊόντα είναι η ακριβότερη η Ελλάδα – Σύγκριση τιμών με άλλες χώρες
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοπή πίτας της Επιτροπής Ναυτιλίας του Δήμου Πειραιά
- Καρχαρίας καταγράφηκε για πρώτη φορά στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής – Σε βάθος 490 μέτρων
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Τι θα δούμε στο προτελευταίο επεισόδιο στο MEGA
- Στην Μάνδρα για έργο οδικής ασφάλειας ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Στο Ηράκλειο για το Final 8 ο Χουάντσο – Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του




