
Πέτρος Πολυχρονίδης: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Τι συνέβη;
«Όχι τώρα...»
Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος γενικότερα είναι ενεργός στα social media και συχνά εκφράζει με τον τρόπο αυτόν τα συναισθήματά του.
Κατά κύριο λόγο ο παρουσιαστής κάνει πιο ευχάριστες αναρτήσεις με την οικογένεια του και με τα ταξίδια, που μπορεί να κάνει για επαγγελματικούς λόγους.
Την Πέμπτη 9/2 ωστόσο, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πρόσωπό, με το οποίο είχε συνεργαστεί.
Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε στα 48 του χρόνια, με τον οποίο ο Πέτρος ήταν πολύ κοντά, αφού ήταν ο σκηνοθέτης του «Τροχού της Τύχης».
Η συγκινητική ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη
«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε» έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
Και ο παραγωγός του ΑΝΤ1, Δημήτρης Κοτσίκος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Γαλανούλη: «Σοκ! Καλό ταξίδι Γιάννη, πες ότι μας κάνεις ακόμα μια πλάκα» έγραψε.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σκηνοθετήσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το «ΟΛΑ» με το Θέμο Αναστασιάδη.
Μάλιστα, με αφορμή το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη το 2019, ο Γιάννης Γαλανούλης είχε δηλώσει στον Alpha πως «εγώ ξεκίνησα μαζί του και το στήσιμο της εφημερίδας, από τα πρώτα χρόνια, μάλιστα με ρωτούσε για πολλά πράγματα τι έπρεπε να κάνει. Στήσαμε μαζί την εκπομπή. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το τράβηξε μόνος του. Είναι βαρύ το γεγονός αυτό, απότομο μας έχει στεναχωρήσει όλους. Για μένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εργοδότης».
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της
- Ένας ροφός, τα «θολά νερά» και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Το σχόλιο Πολάκη για την ίδρυση της ΕΛΑΣ
- Η Αθήνα στις 10 πιο τουριστικά πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου – 10,2 εκατ. επισκέπτες το 2025
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα έγγραφα για τον διορισμό του Πίτερ Μάντελσον ως πρέσβη στην Ουάσινγκτον
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- Ο A$AP Rocky κλείνει το ευρωπαϊκό tour με συναυλία στην Αθήνα
