
ΝΔ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.
Τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους χιλιάδες πληγέντες το φονικού σεισμού μεγέθους 7.7 Ρίχτερ στην Τουρκία και τη Συρία ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν καλούνται να φέρουν τρόφιμα και κουβέρτες. Ως σημείο συγκέντρωσης ορίζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
«Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία»
Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ προχωρούν στην άμεση συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να συνδράμουν τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.
Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν:
• Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α.)
• Κουβέρτες & κλινοσκεπάσματα (συσκευασμένα)
Ως σημείο συγκέντρωσης ορίζονται τα Κεντρικά Γραφεία Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346), καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, από σήμερα μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου.
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ





