Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Προχωρά η αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ έχουν επιλυθεί οι περισσότερες από τις βλάβες που σημειώθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
Την αποκατάσταση των περισσότερων βλαβών που έχουν σημειωθεί στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Αναλυτικότερα, στην Αττική έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες, ενώ ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες οι εργασίες στο Γραμματικό.
Σε Θεσσαλία, Σποράδες και Εύβοια, το σύνολο των βλαβών που σημειώθηκαν από το πρωί έχουν αποκατασταθεί, πλην ολίγων ορεινών οικισμών στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα συνεργεία.
Νέα προβλήματα το βράδυ της Κυριακής
Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, αργά το βράδυ της Κυριακής προέκυψαν βλάβες και στις περιοχές Μαρτίνου και Τραγανά του δήμου Λοκρών, στις περιοχές Κάστρου και Ακραιφνιού του δήμου Ορχομενού, καθώς και στην Αλίαρτο, στις οποίες επιχειρούν συνεργεία για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα το Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας δεν παρουσιάζει προβλήματα από την κακοκαιρία.
Να σημειωθεί ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στη δωρεάν γραμμή 8004004000 ή/και να δηλώνουν τυχόν προβλήματα ηλεκτροδότησης μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
- THE KEY ISSUE: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την Τεχνητή Νοημοσύνη – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Κάλας για Ουκρανία: Η ΕΕ πρέπει πρώτα να συμφωνήσει ως προς αυτά που αναμένει από την Ρωσία πριν μιλήσει στον Πούτιν
- Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Ναν και φορτσάρει για επιστροφή κόντρα στη Φενέρ
- Η Mercosur ξανά στο τραπέζι: Ηχηρό «όχι» των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μια χειρότερη συμφωνία για τους αγρότες
- Ευγένιος Ευγενίδης: Η «Σπίθα», ο αδιάλειπτος αγώνας, οι διεθνείς επιτυχίες
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Καστοριάς



