Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός επιχειρεί να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού – Βίντεο ντοκουμέντο
Οι άνδρες του Λιμενικού άνοιξαν πυρ τρέποντας σε φυγή το τουρκικό σκάφος
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Φαρμακονήσι.
Πριν από λίγες ημέρες, Τούρκοι λιμενικοί επιχείρησαν και πάλι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, καθώς ακταιωρός επιχειρεί να εμβολίσει το σκάφος του λιμενικού με τους Έλληνες αξιωματικούς μέλη του πληρώματος να πυροβολούν για να τους απωθήσουν.
Το βίντεο τραβήχτηκε από το πλήρωμα του ελληνικού λιμενικού στο Φαρμακονήσι την 5η Ιανουαρίου και δείχνει την επίθεση των Τούρκων σε ελληνικό σκάφος.
Στο βάθος του βίντεο μπορούμε να δούμε την τουρκική ακταιωρό να πλησιάζει το πλωτό και φτάνει σε μικρή απόσταση από το ελληνικό σκάφος. Σκοπός του ήταν να χτυπήσει από πίσω ώστε να το να ακινητοποιήσει.
Οι Έλληνες λιμενικοί όμως, είναι έτοιμοι και αντεπιτίθενται. Παρά το γεγονός πως παίζουν με ανθρώπινες ζωές, η εντολή που δίνεται από επικεφαλής του ελληνικού πληρώματος ήταν να μην χτυπήσουν σε ασφαλή σημείο ή στον αέρα ώστε να μην υπάρξει ατύχημα.
Η ταχύτητα του ελληνικού σκάφους ξεπερνά τους 30 κόμβους. Η απόσταση που έφτασαν ήταν στα ένα μέτρο με σκοπό να το εμβολίσει.
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»
- Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών
- «Βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός για το κράνος με τους νεκρούς αθλητές
- Σαμουράι: Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο των άτρωτων πολεμιστών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών


