
UEFA: Παραμένει ως έχει ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων
Η UEFA δεν κάνει ούτε βήμα πίσω όσον αφορά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συνάντηση κορυφής με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA είχαν την Τρίτη (24/1) στη Νιόν μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική άρσης του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.
Η UEFA ήταν ξεκάθαρη πως όσο διαρκεί ο πόλεμος μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι ρωσικοί σύλλογοι, αλλά και η Εθνική Ρωσίας δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της, ενώ παράλληλα, ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup δεν θα διεξαχθεί στο Καζάν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος.
Την πλήρη άρνησή της στην προοπτική επιστροφής των Ρώσων στο αθλητικό προσκήνιο, εξέφρασε τα τελευταία 24ωρα και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]





