Καθαρίζονται τα ρέματα της Αττικής
Εργασίες καθαρισμού πραγματοποιούνται σε ρέματα της Αττικής με στόχο την αποφυγή σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν τους καθαρισμούς στα ρέματα, με έμφαση στις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, σε όλη την Αττική, με στόχο την αποφυγή σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων.
Στο πλαίσιο των σχετικών έργων, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες καθαρισμοί σε καίρια ρέματα στους Δήμους της Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, εργασίες έγιναν στα ακόλουθα ρέματα:
1. Ρέμα πικροδάφνης στον Δήμο Π. Φάληρου
2. Ρέμα Σαπφούς στον Δήμο Αμαρουσίου
3. Ρέμα Τσαλαβούτα στον Δήμο Περιστερίου
4. Παραρέμα Εσχατιάς στον Δημο Αγ.Αναργύρων-Καματερού
5. Ρέμα Ευρυάλης στον Δήμο Γλυφάδας
6. Ρέμα Κουτάλα στον Δήμο Βύρωνα
7. Ρέμα Χαλανδρίου στον Δήμο Χαλανδρίου

- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442