Με ανατροπή και μπόλικο άγχος, η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 της Σναίντερ, σε έναν αγώνα όπου τα νεύρα ήταν κάτι παραπάνω από… τεντωμένα.
Όταν, λοιπόν, η νεαρή Ρωσίδα πανηγύρισε έντονα έναν πόντο σε κρίσιμο σημείο, η Μαρία στράφηκε προς τον διαιτητή. «Αν πανηγυρίσει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα φωνάξω τον supervisor», είπε η 27χρονη, που φαινόταν έξαλλη.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη υπογράμμισε πως από εκείνο το σημείο και μετά η Σνάιντερ έπαψε να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο. «Ο τρόπος που κάποιοι παίκτες πανηγυρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος», ανέφερε η Νο.6 τενίστρια στον κόσμο. «Δεν μου άρεσε. Δεν το ξαναέκανε, όμως, και αυτό ήταν ωραίο από την πλευρά της».
Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Σάκκαρη να είναι… πυρ και μανία:
Sakkari FUMES over her opponent’s celebrations… 🤬🤬🤬
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα (12/2, 21:15) για την 28η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να παραμείνει στα... ψηλά της βαθμολογίας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω Instagram πως ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό – Σούπερ συμβόλαιο 10.000.000 ευρώ