Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία
Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Τσαγκαράκη.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά το διπλό στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέ Σπόραρ στο 90+5 εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία.
Οι πράσινοι στην ανακοίνωση τους τάσσονται κατά του ρέφερι Τσαγκαράκη, ενώ τονίζουν ότι για πέμπτη φορά φέτος χρειάστηκε το VAR για να δοθεί πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού.
Παράλληλα, το τριφύλλι αναφέρεται σε φάσεις μέσα από το παιχνίδι, ενώ στέκεται και στη φάση του πέναλτι που πήρε ο Κουρμπέλης στις καθυστερήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.
Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.
Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
