Αλμέιδα: «Αξίζαμε τη νίκη, οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του.
Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0) και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από το Τριφύλλι (42 έναντι 38).
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV:
«Γνωρίζαμε την δύναμη του Παναθηναϊκού, είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε πως οι μικρές λεπτομέρειες θα ειναι σημαντικές.
Άλλη μία φορά οι ποδοσφαιριστές μας κατάλαβαν το πλάνο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζαμε τη νίκη.
Θεωρώ πως η ΑΕΚ παίζει το ίδιο παιχνίδι σε όλα τα ματς. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Αυτό που προσπαθήσαμε είναι οι παίκτες να ταυτοποιούνται με τη φανέλα που φοράνε και να παλεύουν ως σύνολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε.»
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019





