Δύο προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού
Γιάνις Στρέλνιεκς και Αντώνης Κόνιαρης είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Σε μία πολύ απαιτητική εβδομάδα μπαίνει η ΑΕΚ που αύριο (8/1, 19:15) αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και στις 10/1 παίζει με την Τόφας στην Τουρκία για το δεύτερο παιχνίδι στα νοκ-άουτ του BCL.
Γιάνις Στρέλνιεκς και Αντώνης Κόνιαρης είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεδομένου ότι ακολουθεί το ματς με την Τόφας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, δεν αποκλείεται ο Ηλίας Καντζούρης να προφυλάξει τους παίκτες του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
O εκ των προπονητών της «Βασίλισσας», Γιάννης Σιούτης, μίλησε για την αυριανή (08/01) αναμέτρηση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με πλήρες ρόστερ, σε ένα πολύ απαιτητικό ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση.
Έχουμε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλα τα ματς.
Τόσο στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση, πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ».
- Πόλεμος σαν videogame: Τα βίντεο του Λευκού Οίκου για το Ιράν και η «Επιχείρηση Αντιπερισπασμού αρχείων Έπσταϊν»
- Δραματική η κατάσταση στη Μονακό: «Ο Σπανούλης δεν θα κάτσει στον πάγκο απόψε»
- Οι Έλληνες του Ιράν στη δίνη του πολέμου – «Αν είμαι ζωντανός θα ξαναπάρω»
- Κουβέιτ: Προληπτική μείωση της παραγωγής αργού πετρελαίου εξαιτίας της έντασης με το Ιράν
- Πάτρα: Βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και γυμνές φωτογραφίες με τα εγγόνια του είχε ο γιατρός που συνελήφθη
- Απόρρητη έκθεση: Ακόμη και μεγάλης κλίμακας επίθεση δύσκολα θα ρίξει το καθεστώς του Ιράν




