
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο αδέλφια για φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών και βιτρίνες καταστημάτων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία για φθορές σε δύο ΑΤΜ τραπεζών και τρεις βιτρίνες καταστημάτων, με τη χρήση βαριοπούλας, χθες το βράδυ, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για δύο αδέλφια 29 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν τσάντες, εντός των οποίων υπήρχαν μαύρες κουκούλες τύπου full face, μαύρα μπουφάν με ενσωματωμένες κουκούλες (πέραν των μπουφάν που ήδη φορούσαν), γάντια μοτοσικλέτας και μία βαριοπούλα, η λαβή της οποίας ήταν τυλιγμένη με σακούλα.
Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν 20 εκκλησίες σε 4 μήνες – Πήραν μέχρι και κολυμπήθρες
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό

