Τέσσερα ελληνικά φαγητά στη λίστα με τα 50 καλύτερα για το 2022 – «Σαρώνουν» τα παϊδάκια
Δείτε ποια είναι τα άλλα τρία!
Η ελληνική κουζίνα είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και αποτελεί κίνητρο για αρκετούς τουρίστες, προκειμένου να επισκεφτούν την χώρα μας. Και όχι, δεν το λέμε επειδή είμαστε Έλληνες.
Αυτό προκύπτει και από μία ψηφοφορία για τα καλύτερα φαγητά του κόσμου, για το 2022.
Φάτε άφοβα! 3+1 tips για να διατηρήσετε τη φόρμα σας στις γιορτές
Συγκεκριμένα, το TasteAtlas, το site που ασχολείται με φαγητά από όλο τον κόσμο, δημοσίευσε την λίστα με το top 50 του 2022 και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα ελληνικά πιάτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Συνολικά σε αυτή, υπάρχουν τέσσερα ελληνικά πιάτα.
Τα αρνίσια παϊδάκια βρίσκονται στην υψηλότερη θέση και συγκεκριμένα την 15η, με 4.69.
Ακολουθεί ο γύρος στην 31η με 4.63, το γιουβέτσι στην 36η με 4.62 και ο μπακαλιάρος στην 41η με 4.60.
Δείτε τη λίστα με τα 50 καλύτερα φαγητά του 2022
What’s your favorite dish in the world?
Full top 100 best dishes in 2022: https://t.co/TVbd3jHohu pic.twitter.com/28jJDn0kmx— TasteAtlas (@TasteAtlas) December 23, 2022
Μάλιστα, επειδή υπήρξαν κάποιες ενστάσεις για τα φαγητά αυτά, αλλά και την τελική κατάταξη τους, το TasteAtlas έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις στο Twitter εξηγώντας πως λειτουργεί το σύστημα.
Ξεκαθάρισε πως κάποιες ψήφοι δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα, όταν είναι εθνικές. Πότε γίνεται αυτό; Όταν για παράδειγμα ένας Έλληνας δίνει υψηλή βαθμολογικό στα πιάτα της χώρας του και χαμηλή σε αυτή της γειτονικής Τουρκίας.
- ABOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- «Δεν θα πάψω ποτέ να σε αγαπάω»: Το συγκινητικό βίντεο της 9χρονης κόρης του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ανδρουλάκης: Δεν θα συνεργαστώ με τη ΝΔ σε καμία εκδοχή της, πολιτική αλλαγή με αυτούς σε κυβέρνηση δεν υπάρχει
- Βίντεο από την επιβίβασή του Μακρόν στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» στη Μεσόγειο
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος του πόσιμου νερού – Γιατί στοχοποιούνται μονάδες αφαλάτωσης




