Επίσημη έρευνα της FIFA για την παρουσία του Salt Bae στον τελικό του Μουντιάλ
Έρευνα για την αδικαιολόγητη παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Μουντιάλ διεξάγει η FIFA, μετά τον ντόρο που προκάλεσε.
Την δική του στιγμή μεγαλείου θέλησε να βιώσει ο Τούρκος σεφ Salt Bae, που προσπαθώντας να κερδίσει λίγη από την δόξα των νικητών του Μουντιάλ στο Κατάρ, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς παίκτες, τις οποίες και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.
Η παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο, ενόχλησε τη μεγαλύτερη μερίδα, με τους περισσότερους μάλιστα να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την είσοδο του και την παρουσία του δίπλα στους πρωταθλητές κόσμου που πάλεψαν για να φτάσουν σε αυτή τη στιγμή.
Μετά το κυνηγητό στον Μέσι… ο Salt Bae «έφαγε» άκυρο από τον τελικό Kυπέλλου των ΗΠΑ
Η FIFA από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι ο Τούρκος σεφ, είχε πάνω του διαπίστευση, κάτι το οποίο όπως υποστηρίζουν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το δικαίωμα αυτό δίδεται μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών.
«Μετά από εξέταση, η FIFA διαπίστωσε πως άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της FIFA η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
- To Starlink επεκτείνεται για δορυφορικές κλήσεις απευθείας από το κινητό
- «Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ντεσπόντοφ»
- Χρήστος Κωνσταντινίδης – Τέμπη: Η Καρυστιανού «θα έπρεπε από μόνη της να έχει παραιτηθεί»
- Τσουκαλάς: Ανεπανάληπτη κυβίστηση Μητσοτάκη – Σήμερα θυμήθηκε την αξία του διεθνούς δικαίου
- Καρυστιανού: «Με προβληματίζει η αντίδραση ορισμένων συγγενών» – Ποια είναι η βασική της συνεργάτρια

