Νοκ άουτ ο Σοάρες στον ΠΑΟΚ
Απρόοπτο προέκυψε στον ΠΑΟΚ, αφού εκτός της προπόνησης τέθηκε τη Δευτέρα ο Φιλίπε Σοάρες, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό συνεχίστηκε για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας (19/12) στη Νέα Μεσημβρία.
Ωστόσο, η προπόνηση επεφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι αυτό επειδή ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες.
«Τρελά» λεφτά: Το μυθικό πριμ της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Δύσκολα ο Φιλίπε Σοάρες θα προλάβει το ματς στο Αγρίνιο, στην επανέναρξη της Super League (Πέμπτη 22/12, 19:30), όπως και οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης – που ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά – αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Την Τρίτη (20/12) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)


