
Τζόυς Ευείδη: Ο Γιάννης Δαλιανίδης ούρλιαζε στο γύρισμα
Η αγαπημένη ηθοποιός θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη την εποχή των γυρισμάτων του «Ρετιρέ».
Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το Ρετιρέ και τον Γιάννη Δαλιανίδη.
Διαβάστε επίσης: Maestro: Την Πέμπτη στις 22.40 το μεγάλο φινάλε του Α’ κύκλου
Ο Δαλιανίδης και οι δυσκολίες στη συνεργασία
«Στο Ρετιρέ ήταν λίγο φοβιστικός ο Γιάννης Δαλιανίδης. Ήταν πολύ αυστηρός. Ήρθε από τη Φίνος Φιλμ, που ήταν number one και leader, κι άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση κι είχε το κύρος, την επιβολή και την τσαντίλα της δουλειάς. Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Πίναμε καφέ, πριν πάω στο γύρισμα, κι η μάνα μου μου έλεγε άργησες σήμερα και της έλεγα όχι και δύο λεπτά…» είπε η Τζόυς Ευείδη, δείχνοντας πως έκανε εμετό.
«Πολύ άγχος. Δεν μπορούσες να πας και να πεις αλλιώς τα λόγια. Φώναζε τι είναι αυτό και χάσμα. Δεν μπορούσες να κάνεις ούτε παύση. Εμείς είμαστε και μια ενοχική γενιά που ο σκηνοθέτης ήταν εκ προοιμίου τύραννος… Ο Γιάννης ούρλιαζε στο γύρισμα. Ακούγαμε από τα ακουστικά της κάμερας τις φωνές του. Ήταν στο control κι ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες. Δεν υπήρχε. Τελείωνε το γύρισμα κι έλεγε πάμε να κεράσω ποτάκι;» είπε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη.
- Η πιο σαδιστική σκηνή της ταινίας «Τα Πουλιά»: Το ψέμα που είπαν στην Τίπι Χέντρεν
- Τέμπη: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή δήλωσαν οικογένειες τριών ακόμα θυμάτων
- Μελόνι: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας γραφειοκρατικός γίγαντας»
- «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Πίτερς»
- Κραυγή αγωνίας του Δημάρχου Αγράφων για κατεστραμμένο δρόμο
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικ Χέινς




