Σαρώνει η κακοκαιρία: Ζημιές σε πεζογέφυρα στα Τζουμέρκα
Σε όλο το οδικό δίκτυο των Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από πτώσεις βράχων, δένδρων και φερτών υλικών
Σαρώνει όλη τη χώρα η κακοκαιρία GAIA με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα. Στα Τζουμέρκα, σοβαρές ζημιές καταγράφηκαν στο κεντρικό βάθρο πεζογέφυρας , κοντά στο γεφύρι της Πλάκας από το φουσκωμένο Ραφτανίτικο ποτάμι.
Σύμφωνα με τον δήμο Β. Τζουμέρκων, κλιμάκια μηχανικών της Περιφέρειας Ηπείρου με την Πολιτική Προστασία τού δήμου, επισκέφτηκαν το σημείο.
Η γέφυρα για το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.
- Διαβάστε επίσης: Ποιες περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία GAIA τις επόμενες ώρες
Ωστόσο σε όλο το οδικό δίκτυο των Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από πτώσεις βράχων, δένδρων και φερτών υλικών.
Με 15 μηχανήματα η Περιφέρεια Ηπείρου επιχειρεί να ανοίξει τους δρόμους για την ασφάλεια των οδηγών. Να σημειωθεί επίσης ότι πολλές περιοχές έχουν διακοπές ηλεκτροδότησης.
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;



