
Πένυ Αγοραστού: Η Τασούλα του είναι αφελής και ρομαντική όπως και εγώ
Η Πένυ Αγοραστού συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του MEGA Μαύρο Ρόδο
Η «Τασούλα» του «Μαύρου Ρόδου» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις εξελίξεις στη σειρά, για την «απώλεια» του αδελφού της και για τη σχέση της με τον Θεό.
Η Πένυ Αγοραστού μίλησε για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του MEGA και αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει με την «Τασούλα».
«Είμαι ένα αθώο κορίτσι που ανακατεύεται άθελά της σε κάποιες υποθέσεις. Όλοι έχουν τα δικά τους μυστικά. Ενώ συνήθως η Τασούλα ανοίγει το στοματάκι της, θα μάθει κάτι πολύ σημαντικό αλλά δεν θα το πει σε κανέναν. Η Τασούλα είναι αφελής και ρομαντική, όπως είμαι κι εγώ», δήλωσε.
«Πιστεύω στον Θεό με ένα δικό μου τρόπο. Θα ανάψω το κερί μου, θα λιβανίσω… Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω μερικές μέρες σε ένα μοναστήρι».
Αν και την γνωρίσαμε ως ηθοποιό, η ίδια αποκάλυψε πως έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, αεροσυνοδός και πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα.
«Έχω δουλέψει ως δημοσιογράφος στο «Πολύ Μπλα Μπλα», απομυθοποίησα πάρα πολλά πράγματα εκεί. Και στο Αlter έμεινα απλήρωτη και σε άλλες δουλειές. Έχω μία οικογένεια που μπορεί να με στηρίξει. Καλύτερα να έχω την οικογένειά μου πάρα μία σχέση να το κάνει αυτό».
Όταν ήταν 16 ετών «έχασε» τον αδερφό της και εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη.
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Πένυ Αγοραστού ξεκίνησε να φτιάχνει κεριά, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα βγάλει μία σειρά με οικολογικά διαμάντια.
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
- Γαλλία: Μαχητικά αναχαίτισαν την περασμένη εβδομάδα ρωσικά αεροσκάφη 11 φορές πάνω από τη Βαλτική


