
Το «Shut up» του διαιτητή στους Σενεγαλέζους (vid)
Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Σενεγάλης με την Αγγλία δεν ήταν και πολύ ψύχραιμος με τα παράπονα των Αφρικανών.
Η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο κομμάτι του ματς, με τους Αφρικανούς να φωνάζουν για ένα πέναλτι.
Όπως ήταν λογικό οι παίκτες άρχισαν να διαμαρτύρονται στον διαιτητή της αναμέτρησης ζητώντας να δει τη φάση και να καταλογίσει την παράβαση.
Όμως ο ρέφερι ήταν ανένδοτος, δίνοντας σήμα να συνεχιστεί το ματς, ενώ η κάμερα τον έπιασε να φωνάζει στους πάντες να… σκάσουν!
Δείτε το βίντεο:
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»
- Παραιτείται το Δημόσιο από όλα τα ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- Αντίρρηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της χρήσης από την Τουρκία του όρου «Τουρκικά Στενά»
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τροποποιεί τους εκλογικούς κανόνες – Περιορίζει τα δικαιώματα ψήφου των μειονοτήτων

