Λάκης Γαβαλάς: Δεν θα έβγαινα ποτέ να πω «παιδιά είμαι καραστρέιτ»
«Για μένα δεν υπάρχει φύλο»
Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο Night Out και μίλησε για όλα!
Ανάμεσα σε άλλα, όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φύλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας.
«Για μένα δεν υπάρχει φύλο»
Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του».
«Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, ‘παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μ@λ@κ@. Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».
«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε τη νύχτα στο Night Out του MEGA.
Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα:
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»

