Η τελική βαθμολογία στον Α’ όμιλο: Πρώτη η Ολλανδία, πέρασε και η Σενεγάλη
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση στον Α’ όμιλο του Μουντιάλ μετά και την τρίτη αγωνιστική.
Η πρώτη θέση και το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» ήταν οι ανοιχτές υποθέσεις της τρίτης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο του Μουντιάλ.
Η νίκη της Ολλανδίας με 2-0 επί του Κατάρ έδωσε στους «οράνιε» την πρωτιά, με τη Σενεγάλη να επικρατεί με 2-1 στον «τελικό» με το Εκουαδόρ και να είναι αυτή που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Η ομάδα της Νοτίου Αμερικής έμεινε στην τρίτη θέση παρά την πολύ καλή συγκομιδή της στα δύο πρώτα ματς, με το Κατάρ να μένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Οι οικοδεσπότες αποχαιρετούν το τουρνουά ως η χειρότερη διοργανώτρια όλων των εποχών αφού εκτός από το ότι έγιναν η πρώτη χώρα φιλοξενεί Μουντιάλ και χάνει στην πρεμιέρα, αποκλείστηκαν πιο γρήγορα από κάθε άλλη διοργανώτρια στα 92 χρόνια ιστορίας των Παγκοσμίων Κυπέλλων.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Ολλανδία – Κατάρ 2-0
Εκουαδόρ – Σενεγάλη 1-2
Η βαθμολογία του Α’ ομίλου:
1. Ολλανδία 7 (5-1)
2. Σενεγάλη 6 (5-4)
3. Εκουαδόρ 4 (4-3)
4. Κατάρ 0 (1-7)
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
