Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει στον Προμηθέα ο Μάκης Γιατράς, με τον head coach ο Φώτη Τακιανό να είναι το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του.
Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει σήμερα (29/11) ην Τουρκ Τέλεκομ στο ντέρμπι του Β’ ομίλου του EuroCup η προσοχή των ανθρώπων της πατρινής ομάδας δεν στρέφεται μόνο στον αγώνα αλλά και στην αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς ο Μάκης Γιατράς σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα.
Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία στον πάγκο των Πατρινών, σύντομα θα περάσει την πόρτα της εξόδου του Προμηθέα Πάτρας εξαιτίας προσωπικών λόγων.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του λογίζεται μέχρι στιγμής ο ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος την περασμένη σεζόν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Λάρισα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.