Πλήγμα στην Αρμάνι: Εκτός για πάνω από ένα μήνα ο Πάνγκος – Δεν προλαβαίνει Παναθηναϊκό
Τον Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να χάσει για πάνω από ένα μήνα η Αρμάνι μετά τον τραυματισμό του παίκτη στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ.
Απανωτά τα χτυπήματα για την Αρμάνι και εντός και εκτός των παρκέ.
Δεν έφταναν οι 6 συνεχόμενες ήττες της ομάδας του Μιλάνο στην Ευρωλίγκα, έχει και προβλήματα τραυματισμών που της «χτυπάνε» την πόρτα.
Ο Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον έξι βδομάδες καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Φενέρ αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και οι εξετάσεις έδειξαν…μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού.
Έτσι ο Καναδός γκαρντ θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για τις 8/12 ενώ δύσκολα θα προλάβει και το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου του 2023.
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
- Μητσοτάκης: Μαστίγιο και καρότο στους αγρότες – «Ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» τα μπλόκα, χρήματα με το σταγονόμετρο
- «Θρύλος» Λιονέλ Μέσι: Έφτασε τους 48 τίτλους στην καριέρα του (pic)


