Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Ξεκινά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα.
Η δίκη προσδιορίστηκε σήμερα και ήδη η προφυλακισμένη Πισπιρίγκου μετρά αντίστροφα για το χρόνο που θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.
Στην ανακρίτρια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών
Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως είναι γνωστό την Παρασκευή απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης


