Από 1η Ιανουαρίου στην ΑΕΚ Β’ ο Ζίνι
Λόγω της γραφειοκρατίας ο Ζίνι θα ενσωματωθεί με το νέο έτος στην ΑΕΚ Β’.
Παράταση παίρνει η ενσωμάτωση του Ζίνι στην ΑΕΚ Β’. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός επιθετικός από την Ανγκόλα θα είναι διαθέσιμος από την 1η Ιανουαρίου 2023 καθώς υπάρχει καθυστέρηση με τη βίζα του. Ο Ζίνι βρίσκεται τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Προς το παρόν ο Ζίνι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ενταχθεί στην εθνική ομάδα η οποία έχει να δώσει φιλικά παιχνίδια με την Μποτοσυάνα και τη Νότια Αφρική.
Στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα και θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β’ ως δανεικός από την Πριμέιρο ντε Αγκόστο με οψιόν αγοράς για την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι.
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα


