Ο Ινγκς «καθάρισε» για την Άστον Βίλα με δύο γκολ (1-2)
Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνι Ινγκς που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η Άστον Βίλα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον επικρατώντας με σκορ 2-1.
Νέο «αέρα» έφερε ο Ουνάι Εμερι στην Αστον Βίλα, η οποία πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Μπράιτον με σκορ 2-1, για τη 16η αγωνιστική της Premier League.
Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον αναγεννημένο Ντάνι Ινγκς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Οι «γλάροι» προηγήθηκαν με τον ΜακΆλιστερ μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά η Βίλα ήταν καλύτερη και ανέτρεψε το σκορ.
Αρχικά ο Ινγκς έφερε το ματς ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον ίδιο παίκτη στο 53′ να γυρίζει ωραία στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και να γράφει το τελικό 2-1 που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «χωριάτες».σ
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντανκ, Εστουπινιάν (81’ Λάμπτεϊ), Κόλγουϊλ, Μαρτς, Γκρος, Καϊσέδο, Λαλάνα (3’ Ενκίσο, 58’ Φέλτμαν), Μακ Άλιστερ, Γουέλμπεκ (58’ Ουντάβ), Τροσάρ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Ντιν (82’ Αουγκούστινσον), Κονσά, Μινγκς, Κας, ΜακΓκίν, Μπουενδιά (73’ Μπέιλι), Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ (83’ Άρτσερ), Ράμσεϊ (68’ Γιανγκ), Ινγκς (83’ Ντεντόνκερ)
- «Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Ανακοινώθηκε sold out κόντρα στη Λεβερκούζεν (pic)
- Νέα Πέραμος: Είχαν κλέψει το καμένο αυτοκίνητο από γιατρό υπό την απειλή όπλου
- Τι αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη Βιολάντα – Η διαρροή αερίου και τα κενά στα συστήματα ασφαλείας
- Κόντρα Λαζαρίδη-Μάντζου για τον ΟΠΕΚΑ: «Τι γνωρίζατε και δεν μας λέγατε;»- «Κάνετε σόου, την ευθύνη των ελέγχων την έχει η κυβέρνηση»
- Ηλεία: Μετρά τις πληγές του, το Μαζαράκι – Σπίτια απειλούνται από τις κατολισθήσεις
- Ο Μίλιτσιτς που δεν εμπνέει και ο Άρης που έχει την «τσέπη» να αλλάξει την κατάσταση τη νέα χρονιά

