Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντα – Ίντερ 2-3: Νίκη με ανατροπή και τετράδα για τους «νερατζούρι»

Αταλάντα – Ίντερ 2-3: Νίκη με ανατροπή και τετράδα για τους «νερατζούρι»

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς, η Ίντερ κατάφερε να αποδράση με την νίκη από την έδρα της Αταλάντα (3-2), «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Δύο γκολ από τον Έντιν Τζέκο.

Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ, η Ίντερ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα (3-2), ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «νερατζούρι», ήταν ο Έντιν Τζέκο με τον Βόσνιο φορ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τρίποντο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Λεβαντόφσκι: «Φαβορί η Αργεντινή, όνειρο να παίξεις με τον Μέσι»

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 25′, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκμαν, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την απάντηση 12 λεπτά αργότερα, με «δράστη» τον Τζέκο.

Στο δεύτερο μέρος, οι «νερατζούρι» ανέβασαν την πίεσή τους κι έτσι, έφτασαν στην ανατροπή στο 56′. Ο Ντιμάρκο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Τζέκο έβαλε την προβολή, με τον Μούσο να διώχνει, αφού όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 61′ το αυτογκόλ του Παλομίνο, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-3 με τον Παλομίνο αυτή την φορά να βρίσκει στόχο στην σωστή πλευρά.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Αταλάντα, πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με το 3-2 υπέρ της Ίντερ να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ (68′ Οκόλι), Σκαλβίνι, Χάτεμπουρ, Κόπμαϊνερς, Έντερσον, Μάλε, Πάσαλιτς, Σαπάτα (69′ Βίντερ Χέιλουντ), Λούκμαν.

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (72′ Ατσέρμπι), Ντάμφρις (72′ Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Λαουτάρο, Τζέκο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024