Απίστευτα πράγματα στη Λεωφόρο με τον διαιτητή Κέλετ να τινάζει στον… αέρα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Με το «έτσι θέλω», ο Δανός ρέφερι στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Μίτσελ, με τον Ηλία Σπάθα να ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχε καμία παράβαση πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Σφαγή που δεν έχει προηγούμενο»- «Οργανωμένο έγκλημα»- Έρχεται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο (vid)

Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε στο MEGA για την φάση που σήκωσε μπόλικη… σκόνη και θύελλα αντιδράσεων από τους «ερυθρολεύκους», υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του Κέλετ ήταν λανθασμένη.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι», τόνισε ο Ηλίας Σπάθας, ενώ δήλωσε πως ο ρέφερι τίναξε το ντέρμπι στον αέρα με την υπόδειξή του.

Παράλληλα, ανέλυσε την επίμαχη φάση και υποστήριξε ότι η επαφή του Άβιλα με τον Ιωαννίδη είναι μία «φυσιολογική ποδοσφαιρική κίνηση, που συμβαίνει πολλές φορές σε κάθε παιχνίδι».

Πρόσθεσε ότι και ο Ιωαννίδης κάνει επαφή με τον Άβιλα, χρησιμοποιώντας το δεξί του χέρι, ενώ ανέλυσε πως η επαφή του Άβιλα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι ελαφρά και δεν γίνεται σε επικίνδυνο σημείο, όπως ο λαιμός ή το κεφάλι.