«Βόμβα» Βρέντζου: «Πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα» – «Παρανομία και οργανωμένο έγκλημα το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος και επισήμανε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Με πέναλτι-φάντασμα στο 90+’7, παρότι οι καθυστερήσεις που είχαν δοθεί ήταν 6 λεπτά, ο Δανός διαιτητής, Γιάμπομπ Κέλετ, αλλοίωσε την ιστορία του ντέρμπι της Λεωφόρου (1-1) και έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.
Ένα αποτέλεσμα, που αδικεί τους Ερυθρόλευκους, που ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά είδαν τον Σκανδιναβό ρέφερι να τους κλέβει αυτό που δικαιούνταν στο αποψινό ντέρμπι.
Μια διαιτησία, που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου, με τον Γιάννη Βρέντζο μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι το «ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος».
Παράλληλα, μάλιστα, τόνισε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, για να αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρέντζου:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος.
Όλα τα παραπάνω είναι βεβαίως λογικά από τη στιγμή που στη κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του.
Η ανοχή μας σήμερα λαμβάνει τέλος. Η πρόταση μου είναι εδω και τώρα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα θα προσφύγει στα Ελληνικά δικαστήρια όπου θα αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442