
Κοζάνη: Οδηγούσε και ξαφνικά είδε ένα φίδι να κάθεται στη θέση του συνοδηγού
Λαχτάρησε οδηγός στην Κοζάνη
Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός από την Κοζάνη καθώς φίδι κατάφερε να τρυπώσει στο αυτοκίνητό του χωρίς να το πάρει είδηση.
Το φίδι, φαίνεται πως μπήκε στο αυτοκίνητο πριν από τον οδηγό. Εκείνος το αντιλήφθηκε ενώ οδηγούσε στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι. Το φίδι ανέβηκε στο κάθισμα του συνοδηγού και ξαφνικά ο οδηγός το είδε δίπλα του, σύμφωνα με το thes.gr.
Το περιστατικό έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο οδηγός του αυτοκίνητου, κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο άντρες, προκειμένου να προβούν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του φιδιού.
Οι πυροσβέστες επιχείρησαν με ειδικές μεταλλικές λαβίδες – τσιμπίδες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγα λεπτά αργότερα το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών


