Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρικτές εικόνες: Πύθωνας κατάπιε 54χρονη - Τον άνοιξαν και την βρήκαν μέσα

Φρικτές εικόνες: Πύθωνας κατάπιε 54χρονη – Τον άνοιξαν και την βρήκαν μέσα

Προσοχή: Σκληρές εικόνες και βίντεο

Φρίκη έχει στην Ινδονησία η ιστορία της 54χρονης Τζάρα. Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της στην επαρχία Jambi.

Οι ντόπιοι έστειλαν ομάδες αναζήτησης και δύο ημέρες αργότερα βρήκαν ένα τεράστιο φίδι σε ένα ξέφωτο του δάσους με πρησμένο στομάχι. Όταν το άνοιξαν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα: Βρήκαν το κατακρεουργημένο σώμα της γυναίκας μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φίδι θα χρησιμοποίησε πρώτα τους κυνόδοντές του, οι οποίοι έχουν γωνία προς τα πίσω για να παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση και έτσι κατάφερε να καθηλώσει την Τζάρα στη θέση της.

Στη συνέχεια θα τυλίχτηκε γύρω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας το ισχυρό του σώμα και θα την έσφιγγε αργά μέχρι να μην μπορεί να αναπνεύσει. Πιθανότατα, αφού κατάλαβε ότι η γυναίκα έπαθε ασφυξία, εξάρθρωσε το σαγόνι του και θα την κατάπινε ολόκληρη.

Δείτε το βίντεο

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να πάρει εβδομάδες για ένα φίδι. Έτσι όταν οι ντόπιο άνοιξαν τη κοιλιά του φιδιού παρατήρησαν ότι το σώμα της Τζάρα φαινόταν σε μεγάλο βαθμό άθικτο, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων της.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε συγκλονισμένος: «Το θύμα δεν επέστρεψε στο σπίτι αφού αποχαιρέτησε την οικογένειά της για να πάει στον κήπο να μαζέψει καουτσούκ από τα δέντρα την Παρασκευή. Η οικογένειά της ανέφερε τότε την εξαφάνισή της στις τοπικές αρχές και έκτοτε διεξάγεται έρευνα. Οι κάτοικοι σκότωσαν το φίδι και τεμάχισαν το στομάχι του. Όλοι έμειναν έκπληκτοι. Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που αναζητούσαμε βρισκόταν στο στομάχι του φιδιού».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024