Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Τριαντόπουλο – Πέθανε ο πατέρας του
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στις 15.00.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Γιώργος Τριαντόπουλος, πατέρας του υφυπουργού Φυσικών Καταστροφών, Χρήστου Τριαντόπουλου.
Ο Γιώργος Τριαντόπουλος αποφοίτησε από τη Σχολή εργοδηγών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του δραστηριότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ήταν το παραδοσιακό καφεκοπτείο που είχε στη Νέα Αγχίαλο.
Παντρεύτηκε την Φωτεινή Κοπάλη, από τον Βόλο, και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστο και τον Κώστα, καθώς και τέσσερα εγγόνια.
Τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα υγείας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στις 15.00.
Ο πρόεδρος, Νίκος Αθανασάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη «βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατό του και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του Γιώργου Τριαντόπουλου, πατέρα του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου».
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα