Διαψεύδει επίσημα τις φήμες χωρισμού η Σάσα Μπάστα
Η Σάσα Μπάστα είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κουσαθανά
Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο okmag και τον Νίκο Γεωργιάδη για τις φήμες που ανέφεραν ότι χωρίζει.
Η τραγουδίστρια διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Κουσαθανά.
Η ίδια μάλιστα είπε πως το βράδυ του Σαββάτου απόλαυσαν με τον σύζυγό της της ένα απολαυστικό δείπνο στο Λαγονήσι. Πρόσθεσε μάλιστα πως σε λίγες μέρες φεύγουν για Αμερική.
Θυμίζουμε πως το πρωί της Κυριακής, ρεπορτάζ ήθελε τη Σάσα Μπάστα και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά να παίρνουν χωριστούς δρόμους.
Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους αγάπης στο Ντουμπάι.
Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Μύκονο με θρησκευτικό γάμο ενώ πραγματοποίησε και τη βάφτιση της μικρής.
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z




