
ΟΦΗ: Η πρώτη προπόνηση του Νταμπράουσκας (vid)
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΟΦΗ την Τετάρτη (26/10) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε χθες Τρίτη (25/10) την πρόσληψη του Βάλντας Νταμπράουσκας στη θέση του προπονητή της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με σκοπό την αγωνιστική ανάκαμψη των Κρητικών.
Ο Λιθουανός τεχνικός ξεκίνησε και επίσημα να ασκεί τα καθήκοντά του, σήμερα Τετάρτη (26/10), καθώς πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τους παίκτες του στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτο ξέσπασμα Τσιτσιπά στον πατέρα του: «Είσαι μ@λ@κ@ς, φύγε» (vid)
Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (30/10) για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Δείτε το βίντεο με την «πρώτη» του Νταμπράουσκας στο ΒΑΚ:

- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης


