Έριξε τη «βόμβα» ο Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»
Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στον Παναθηναϊκό!
Τα πάντα για να γίνει κάτοικος Αθήνας και παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως κάνει ο Ντουέιν Μπέικον!
Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει «τρελαθεί» τις τελευταίες ημέρες και προκαλεί συνεχώς μέσα από τα social media. Ο πρώην παίκτης της Μονακό ανέβασε πριν από μερικές ένα insta story με τριφυλλάκια, στέλνοντας έτσι το πρώτο «ηχηρό» μήνυμα.
Χθες ωστόσο το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά: «Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός»! Αυτή τη φορά δεν έμεινε ωστόσο στα έμμεσα… μηνύματα. Ο Μπέικον το είπε ξεκάθαρα. Θέλει να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού!
Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα ertsports.gr και ξεκαθάρισε ότι θέλει να φορέσει την «πράσινη» φανέλα, καθώς αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Πάρις Λι.
«Είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό». Όσο για τον Πάρις Λι ανέφερε: Δεν γνωρίζω ποιους ακριβώς έχουν στην ομάδα, αλλά ο Πάρις είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πιστεύω πως η ομάδα θα οδηγηθεί με τον σωστό τρόπο και θα κερδίζει παιχνίδια».
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones

