Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά
Τα νεότερα για τους τραυματισμούς του Κροάτη αμυντικού και του Γάλλου μέσου.
Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League.
Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ισπανό να «πονοκεφαλιάζει» για τους Σίμε Βρσάλικο και Γιαν Εμβιλά.
Ο Κροάτης αμυντικός αντιμετωπίζει μικρής έκτασης και ήπια οιδηματώδη στοιχεία στους οπίσθιους μοιριαίους δεξιά. Η κλινική του εικόνα μερικές ώρες μετά τον τραυματισμό του είναι καλή, αλλά φαντάζει δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.
Οσον αφορά στον Γιαν Εμβιλά, ο Γάλλος απέφυγε το κάταγμα και έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στο Μπακού. Ο έμπειρος χαφ θα ακολουθήσει θεραπεία και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαν Εμβιλά τραυματίστηκε στη φάση του 83ου λεπτού του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ο Ρομαό πήρε φόρα και μαζί παραμάζωμα τα πόδια του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντάς τον στο χορτάρι να σφαδάζει. Μια φάση για την οποία ο παίκτης της Καραμπάγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, την ώρα που ο Εμβιλά τελείωσε το παιχνίδι με τον αστράγαλό του πρησμένο!
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
